Trumvirvlar och fanfarer

Om jag får vara så fräck alltså, och blåsa en fanfar för mig själv? Men det får jag väl? Idag är jag i alla fall superglad! Under en längre tid har jag tillsammans med Mix förlag jobbat med en novell jag skickade in till deras Efter stormen-tävling. Den vann tyvärr inte, men blev hederspristagare med utgivning (och royalty. Alltså, jag kan tjäna PENGAR på att skriva. That’s a first!) Och under sen senare tiden av hösten har jag fått den stora förmånen att jobba på manuset tillsammans med Mix förlag. Det har verkligen varit fantastiskt roligt. Tänk att få en person vars enda syfte är att göra din text bättre, det gör mig enormt ödmjuk!

Och sen känns det som att den blivit riktigt bra! Boken har inte kommit ut ännu, men just idag postades en intervju med mig på Mix förlags blogg där jag svarar på lite frågor om hur jag själv skulle reagera i en liknande situation som beskrivs i Efter stormen. Gå gärna in och läs! http://www.mixforlag.se/blog/fredagsintervju-camilla-linde/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *