Författarskap & Föräldraskap

& så lite nörderi förstås

Författarskap & Föräldraskap

Om mig

Camilla Linde

Född: 1985

Bor: Alingsås

Bakgrund: är en stolt nörd med en förkärlek för skruvade karaktärer, övernaturliga äventyr och snabbt tempo. Fantastikgenrerna ligger mig varmast om hjärtat, och jag skriver oftast science fiction eller skräck. Tidigare publikationer består till största delen av SF- och skräcknoveller som är med i olika antologier.

Intressen: Jag gillar TV-serier, har ett snudd på ohälsosamt intresse för allt som Joss Whedon producerar, tränar kampsport, pratar zombieöverlevnad (standardmeningen är när zombieapokalysen kommer, inte om), åker tåg och försöker hänga med i svängarna när min unge arvsmassa drar runt och skapar kaos. Dessutom gillar jag att skrämmas, och Thåström. De båda behöver nödvändigtvis inte vara relaterade.

Läser helst: Allt Stephen King producerar. Allt. Skulle han ge ut dasspoesi skulle jag läsa det. Annars är jag svag för dystopier och young adult. Suzanne Collins och Julie Kagawa är de största favoriterna, men lite av varje slinker ner. Jag föredrar helt klart historier med olyckliga slut och ond, bråd död.

& så lite nörderi förstås