Nytt på nattygsbordet

”Att läsa”-högen växer sig långsamt högre. Det borde ju rimligtvis vara precis tvärtom, att den blir mindre, men av någon anledning verkar den leva utanför universums andra regler. Eller så kanske det är för att det hela tiden dyker upp nya böcker som jag bara måste läsa. Som den här, Inga kelgrisar, inga styvbarn. Bara beskrivningen ”folkhemsrysare” gjorde ju att jag var tvungen att läsa den. Och en recension som gick ut på att det här var den äckligaste boken personen läst gjorde ju inte saken sämre. Till saken hör ju att jag uppenbarligen blivit helt avtrubbad av att spela alla våldsamma datorspel (vadå, skulle inte World of warcraft vara våldsamt?) för jag tyckte inte att den var särskilt äcklig. Däremot väldigt nervig och spännande. Förlaget Kalla kulor har just nu ute en tävling som jag hade tänkt hetsa ihop någonting till, men nu när jag börjat skissa på en novell inser jag direkt att jag kommer röra mig över 4000 tecken. Men jag tror att jag fått tag på en riktigt bra idé. Får skriva på och se om jag kan skicka in den någon annanstans sedan.

Om någon annan är sugen på att vara med finns info om tävlingen här: http://kallakulor.com/novelltavling/ Deadline är 19 december!

untitled

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *