Äntligen här!

Okej, jag vet att jag tjatar. MEN NU ÄR DEN FAKTISKT HÄR! Blod, svett och tårar samlat komprimerade på ett par sidor. Så surrealistiskt egentligen. Att se någonting jag skapat. Att någonting som först bara fanns i mitt huvud nu finns för andra att ta del av, och bedöma. Det är en läskig förlust av kontroll. I mitt huvud kan jag ju kontrollera och förklara allting. Men den makten försvinner så fort historien börjar leva i någon annan. Häftigt och läskigt.

De kom efter stormen finns faktiskt både i digital och tryckt form. Båda kan enkelt klickas hem här: http://www.bokus.com/bok/9789187671562/de-kom-efter-stormen/

Köp och läs gärna! Och berätta vad ni tyckte! Jag gömmer huvudet i kudden så länge 🙂 

Ps. här kan ni också hitta några av mina andra publikationer, om ni är intresserade!

10414604_401407990016874_6440230515330925627_n

Om De kom efter stormen:

På vägarna utanför Oskarshamn kör två bilar genom stormen, trots myndigheternas uppmaning att stanna inomhus. Den ena föraren är på väg mot Stockholm, det nya jobbet och förhoppningsvis det nya livet. Den andra är på väg från kärnkraftverket med händer röda av sprejfärg efter en misslyckad aktion. Snart går det upp för dem båda att landsvägen inte längre är säker, och att de måste in i skogen. Men vad är det som rör sig mellan trädstammarna, och hur långt är de beredda att gå för att överleva natten? ??

Hederspristagaren Camilla Lindes novell i MIX förlags och Adlibris Mondos Efter stormen-tävling är en laddad psykologisk thriller om vad som händer med människors psyke i en krissituation, vilka vi tror oss vara – och vilka vi blir när livet står på spel.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *