Skickat!

Så blev det ett bidrag inskickat till Roswell Award for short fiction ändå. Men det var lite av en kamp. Mot huvudvärk, mot inspirationstapp, och framför allt mot tiden. Tid är det jag har minst av just nu, känns det som. Mitt i uppstart av jobb och inskolning på förskolan finns det helt enkelt inte så mycket av det. Men ett bidrag blev det, och faktiskt ett som jag känner mig väldigt nöjd med. ”Below” döpte jag texten till. Den är faktiskt baserad på ett arbetsprov som jag skrev förra året då jag var med i slutkampen om ett frilansgig som spelförfattare hos That Brain. Jag fick tyvärr inte giget, men bara att gå vidare och göra arbetsprover var sjukt roligt. Och så gav det mig ju en bra grundplåt till den här tävlingen. En författares bästa vän är återvinningslådan!

Nu gäller det att hålla tummarna och hoppas att ”Below” blir en av de fem finalister som kommer att läsas upp högt av skådisar associerade med ikonisk Sci-Fi TV. Inga namn har ännu släppts. Undrar vem som kanske kommer att läsa min text. Patrick Stewart? Eller … eller… Kyle Maclachlan (jag tycker definitivt att Twin Peaks kan räknas som Sci Fi)!

ELLER…. VÄNTA!

NATHAN FILLION!

Herregud. Jag tror att jag just fick en liten hjärtattack. Hur ska jag kunna vänta till 15:e mars på svar? Jag kommer ju bygga upp världens bild av hur Nathan Fillion läser min text, och blir det en spin off till Firefly! Visst, jag skulle behöva tweaka jäkligt mycket, men det skulle vara värt det! Bäst jag börjar skriva …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *