Signering på SF-bokhandeln

I lördags var det dags för signering av På denna grund och Svenska spöken på SF-bokhandeln i Göteborg. Det innebar inte bara signeringsrabatt (40 procent, whoop whoop!) utan också ett tillfälle att träffa de andra som medverkar i antologierna. Förutom att träffa människor som faktiskt vill köpa ens bok, och som dessutom vill att jag sätter min fula kråka i den, så är det nog den största behållningen!

Innan vår signering passade jag också på att svänga förbi när Mats Strandberg signerade Färjan, och gav honom ett ex av På denna grund. Som han ville ha signerat! Det kändes också stort. Och jag blev sådär härligt medveten om hur FUL min signatur är. Det måste fixas till. Undrar om det finns kurser för sånt? ”Hur du får en snyggare handstil som kommer att sälja böckerna åt dig”. Typ.

Jag passade också på att införskaffa lite ny lektyr (haha, som att jag faktiskt har tuggat mig igenom att läsa-högen jag redan har!). Det blev bland annat Johan Fricks sprillans nya Enkel biljett till nattens ände som jag ser väldigt mycket fram emot att läsa. Hittade till slut också Sky Key, andra delen i James Freys Endgame-serie som jag blev helt hookad på när jag läste den första delen.

Nu ska här SF:as! Under det här jullovet ska jag läsa. Det har blivit alltför lite av det på sistone, men under de senaste veckorna har jag plöjt Hunger Games-trilogin igen, och det har fått upp läsångan. Det krävs nästan det där, att läsa någonting riktigt bra för att komma igång.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *