Rapport från releasefest

Hur ska jag ens börja försöka sammanfatta releasefesten? 1,5 dygn senare är jag fortfarande helt uppfylld av all kärlek, alla skratt och den otroligt fantastiska känslan av att få fira sin bok ordentligt.

Som författare lägger du ner så mycket av din tid, ditt liv och ibland din själ i en bok. De senaste gångerna jag släppt bok har jag mest skrivit om det på instagram, kanske firat litegrann men inte så mycket. Jag tror att det behövs ett rejält firande. För att väga upp mot all den där tiden och slitet. Det är ju verkligen en enormt stor grej.

Tack till alla er som kom, som gick all in i tävlingen att matcha bokens omslag/tema, som fixat så fina blommor och presenter, som var med på quiz och som gav så mycket kärlek. NU känns det verkligen som att jag släppt ifrån mig en bok, som att den är redo att ge sig ut i världen. Och till skillnad från hur det brukar kännas så är jag inte rädd för hur den ska tas emot. För det finaste mottagandet har jag redan fått, av er. Tack ❤️

(Vem som vann utklädningstävlingen, kanske ni undrar? Alvar såklart! Han hade taggat för detta i flera dagar och inte bara färgmatchat utan även klätt ut sig till ett träd!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *