”Lys upp decembermörkret”

Den titeln hade mailet jag hittade i inkorgen idag. Inga konstigheter med det egentligen. Det var ett nyhetsbrev från Bonnier Digital och det klart, såhär i vinterrusket ska de väl tipsa om lite nya böcker. Men jag anade inte att jag skulle se det här när jag öppnade mailet:

10858380_10152486350541643_783510262278904165_n

Fast jag är tveksam till om min novell verkligen kommer att lysa upp decembermörkret… snarare kommer dne nog vilja dra dig djupare in i det!

Såhär beskrivs i alla fall novellen:

”Camilla Lindes De kom efter stormen blev välförtjänt hederspristagare i MIX förlags och Adlibris Mondos novelltävling. Denna rysliga skräckroadtrip passar bäst för dig som inte behöver åka långt med bilen i jul. Lås alla dörrar och ladda upp med stark, het choklad.”

Släpps den 15:e december. Sorry Jultomten, men DET blir den riktiga julafton i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *