En vecka till deadline. Igen!

En ny månad, och såklart innebär det nya deadlines! Mitt bidrag till Fantastiktävlingen är så gott som klart. Under en längre tid har jag också gått och tänkt på novelltävlingen som Popup publishing annonserade ut för ett tag sedan. Det är en väldigt intressant tävling på så sätt att den har väldigt tydliga ramar och det är någonting som jag går igång på. Jag började skriva väldigt intensivt på ett bidrag, men det växte snabbt över bidragens maxgräns. Novellen finns fotfarande kvar, men jag får helt enkelt göra någonting annat med den.

Kanske är det deadlines i sig som triggar igång mig, för även den här gången är det just en vecka innan deadline som tankarna sätts igång på riktigt (inte helt korrekt, förra månaden var det faktiskt 5 dagar innan deadline jag började tokskriva ett bidrag. Så nu har jag ju oceaner av tid!)

Jag tror i alla fall att det kan bli bra. jag har en hyfsad början, en idé om mitten och en föraning om slutet. Återstår att se om det landar där jag tror att det ska landa!

Två timmar kvar av resan till Stockholm. Undrar hur långt jag kan komma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *