Besök av Skriva!

Idag har det bjudits på finbesök i stugan! Inte nog med att det är sonens födelsedag, tidningen Skriva kom också på besök för att göra ett läsarporträtt. Det är lite roligt, för jag såg att de sökte efter intresserade att vara med förra året och jag hörde av mig. Jag fick svaret att de fått många intesserade, men skulle höra av sig om det blev aktuellt. Sen tänkte jag inte mer på det utan fortsatte att lalla runt och pyssla med mitt. Men så förra veckan damp det ner ett meddelande på facebook. Det började lite lagom läskigt med orden ”Hej! Konstig fråga kanske men bor du i Alingsås”. Ungefär där började varningsklockorna att ringa på högsta volym. Stalkervaning! Men det visade sig att personen som tagit emot min anmälan glömt att bifoga kontaktuppgifter. När en vikarie sedan tog över hennes arbete blev det lite jobbigt läge. Men så såg hon mitt namn när jag kommenterade på ett av Skrivas inlägg och la ihop två och två. Så det var den absolut finaste formen av Facebook-stalking 🙂

Idag var det som sagt dags för besök. Skibenten Malin och fotografen Emelie var här i två timmar och fikade, snackade och fotade. Det var riktigt trevligt! Jag pratar inte så ofta om mitt skrivande, inte på det sättet i alla fall. Vad som driver och motivera, varför jag skriver… det är sånt jag inte riktigt tänkt på. Jag har ju bara gjort! Men det sannaste svaret är nog ändå att jag gör det för att jag måste.

Sen togs det lite bilder också, både i hängmattan under det blommande äppelträdet och framför bokhyllan. Jag blir alltid så sjukt stel så fot kameran åker fram, men jag hoppas på bra bilder ändå. Ska bli spännande att se resultatet! Porträttet kommer att komma ut i numret som kommer lagom till Bokmässan! Jag snackade en del om Snack också. Tänk, tänk om det lagom till publicering har blivit ett kontrakt! Det är kanske för mycket att hoppas på, men hoppet är ju som bekant det sista som lämnar människan. Så håll tummarna!

skriva

Mycket poserande framför bokhyllor blev det. Här tittar Emelie och Malin på resultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *