Alla hjärtans dag + BDSM = sant?

Alla hjärtans dag! Och vart jag mig i världen vänder är det ett jävla tjat om 50 shades of grey, som att det finns något likhetstecken mellan de två. Själv kan jag tycka att de som önskar bli lite uppkåtade dagen till ära mycket hellre skulle kunna läsa lite feministisk erotik, typ den som Mix förlag precis gett ut.

Själv har jag varken läst eller sett 50 shades … Men har hamnat i det där läget att jag är lite småsugen att göra det bara för att se vad allt fuss är om. Undrar hur många verk som blivit hypade bara på grund av det? Borde väl egentligen utgå från att provocera så mycket som möjligt med det jag skriver. Blir det en snackis kommer boken att sälja multum. Om det nu är målet.

äh, jag tror jag håller mig ifrån tantsnusket än så länge. Verkar så himla jobbigt att komma på så många uppkåtande synonymer för det manliga könsorganet.

Nu ska jag fira Alla hjärtans dag på nördvis, med 50 nyanser av zombietarmar!#thewalkingdead

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *