Känslan av att göra skillnad

På väg hem från SciFi world Helsingborg! Trots den kalla höstkvällen är det något som värmer extra mycket. Och det var mamman och sonen som kom rusande (ja på riktigt, rusande!) till mig där jag stod bakom mitt bord. De hade nämligen varit på en tidigare mässa, för flera år sedan, och köpte då de första delarna i Snack-serien. Nu hade de längtat efter att jag skulle komma så att de kunde komplettera samlingen. För trots att sonen egentligen nu var lite stor för serien ville han fortsätta läsa den. De beskrev Snack som serien som fick honom att börja läsa. Läsa på riktigt och faktiskt gilla det, som väckte läslusten.

Jag blev så otroligt rörd. För det är ju faktiskt precis därför jag skriver, framför allt Snack-serien. För att ge alla barn chansen att hitta något som kittlar deras fantasi, som får dem att vilja hitta på egna världar. Eller bara försvinna in i min.

Du tackade mig, Alexander, men jag vill framför allt tacka dig. Du anar inte hur gott de orden gör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *