Högst upp på önskelistan

Står Simon Stålenhags fantastiska  ”Ur varselklotet”  (jag trodde att det var januari som var tänkt att vara en fattig månad, vad har hänt? Visst ja, föräldraledigheten …) Så fort det kommer in lite cash igen så ska jag definitivt införskaffa den. Bilderna har precis den där blandningen av det vardagliga och det udda som jag är så förtjust i. De påminner mycket om Shaun Tan (som också är en av mina favoriter).

Sen att just Simon Stålehag gjort originalet som mitt omslag är ett utstick från gör ju inte saken sämre! Jag tycker att det är så fantastiskt snyggt. Fatta vilken tillfällighet att just den här bilen var med i originalbilden och kunde användas till mitt omslag. Det passar ju väldigt väl ihop med min historia.

Så, om någon har lust att överraska mig med en väldigt tidig födelsedagspresent vet de vad som skulle passa!  🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *