48 hour challenge

Måhända totalt dumdristigt, men i sista stund hoppade jag på Sci-Fi-Londons 48 hour Flash Fiction challenge. Detta trots att vi varit borta hela helgen och först nu på eftermiddagen kom tillbaka. Såklart toppat med ett extremt övertrött barn som gått bananas både på tåget, på Maxi och hemma. Men vad är livet utan lite kaos och stress?

Utmaningen består i korthet av att skriva en novell på max 1500 ord, på 48 timmar. Men det går inte att skriva vilken novell som helst. Den måste innehålla en bestämd dialogmening och titel. Utmaningen startade i lördags förmiddag och imorgon ska den alltså vara inne. Jag började för ca en timme sen. Men jag tror ändå att det ska gå!

Jag har en riktigt grym idé, men så gäller det att få in den där jäkla meningen på ett smidigt sätt också.

Och så kanske jag glömde att säga, den ska såklart vara på engelska! Kanske är det något seriöst fel på mig, men det är precis den här typen av uppgifter jag gillar. Jag äter stress till middag. Vilket är toppen eftersom den hyperaktive sonen kastade min middag i väggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *